Hansgrohe

Din smak är lika unik som din personlighet. Vi vill ge dig möjligheten att omsätta din speciella stil i ditt badrum och ditt kök. Du avgör: vill du helst ha runda, mjuka former? Kanske du föredrar rena, geometriska, raka linjer? Vårt svar är en blandare från Hansgrohe.
Kreativa idéer är tradition hos Hansgrohe. Företaget samarbetar med framgångsrika designers över hela världen. Vi anordnar Workshops med framstående, kreativa personer och planerare, som utvecklar visioner för framtidens badrum. Med detta tydliga engagemang i skapandeprocessen har Hansgrohe, under de senaste åren, vunnit mer än 300 priser internationellt.
Hansgrohegruppen är en ledande föregångare i branschen när det gäller hållbarhet, miljövård och klimatskydd. Man kan se tillbaka på årtionden av ”grön” företagshistoria, och Hansgrohe sätter höga mål för en ekologisk framtid. Det tillhör nämligen Hansgrohes identitet och företagsprinciper att ta sitt ansvar och leva hållbart. Passionen för vatten driver oss till att ständigt utvidga sortimentet av produkter som sparar energi och vatten, och att skapa världstrender med innovativ teknik.
Beräkna hur mycket vatten och energi du kan spara med Hansgrohes produkter i besparingskalkylatorn
http://www.hansgrohe.se/