Överst på sidan

Inredning- och planeringshjälp

Vi hjälper dig  med ditt projekt

Planerar du ett nytt badrum?
Vi hjälper dig med allt från materialval, rätt kakel, klinker, fog och offert. Vi ritar också upp ditt badrum i 3D (inkl detaljer som inredning, duschväggar, blandare, speglar och förvaring).

Boka möte med oss online eller i butik


Boka  möte på plats i våra butiker

Vi hjälper dig också med kök, tvättstuga eller hall

Inredning- och planeringshjälp

Skapa ditt drömbadrum eller kök med experthjälp inom badrum- och köksdesign. Hos KakelDesign specialiserar vi oss på att förverkliga dina visioner. Med hjälp av våra erfarna projektledare erbjuder vi expertvägledning, 3D-design-tjänster och massor av inspiration och tips.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Boka ett onlinemöte med en projektledare!

Våra projektledare hjälper dig att hitta rätt inspiration. Vi erbjuder olika designidéer, från moderna och minimalistiska stilar till lyxiga och traditionella estetiker. Oavsett om du söker platsbesparande lösningar eller en avkopplande spaoas, delar vi med oss av våra kunskaper och branschhemligheter för att hjälpa dig att skapa ett vackert och praktiskt badrum.


Tre kvinnliga medarbetare på Kakeldesign
Låt oss räta ut några frågetecken - vanliga frågor och svar.
Hur mycket kostar ett nytt badrum? Det varierar mycket, beroende på materialval och andra omständigheter.

Vad är skillnaden mellan kakel och klinker? Kakel används på väggar, medan klinker, som är mer tåligt används på golv.

Hur väljer jag rätt typ av kakel för mitt badrum? Faktorer att överväga inkluderar användningsområde (vägg eller golv), stil och designpreferenser, underhållskrav och budget.

Hur rengör jag kakel och klinker?De flesta kakel och klinker kan rengöras med ett milt rengöringsmedel och vatten. Se till att undvika starka kemikalier som kan skada ytan.

Vilka är de vanligaste misstagen när man kaklar på egen hand?Vanliga misstag kan vara att inte förbereda underlaget ordentligt, använda felaktiga verktyg eller metoder, och inte följa tillverkarens instruktioner. För att undvika dessa misstag är det viktigt att följa bästa praxis.

Hur ofta behöver jag byta ut eller uppdatera kaklet i mitt badrum?Kakel och klinker har en lång livslängd och behöver sällan bytas ut om de underhålls korrekt. De kan dock behöva uppdateras om din smak eller stilförändringar, eller om de blir skadade.

Bild på folder guide till nytt badrum
9 steg till en lyckad badrumsrenovering
Att skapa ett nytt badrum är inte bara en spännande förändring utan också ett betydande projekt. Men när det väl är klart, är belöningen oslagbar. För att göra din renovering så smidig som möjligt har vi sammanställt 9 viktiga steg att följa. Ladda ner vår PDF-guide och låt ditt projekt få en flygande start.
inredningsdetalj i rostrött från Haven
Boka en tid för 3D-ritning i någon av våra butiker!
PÅ BILDEN SYNS INREDNING FRÅN HAVEN. DU KAN HANDLA PRODUKTERNA I ALLA VÅRA BUTIKER. UPPTÄCK MER INSPIRERANDE INREDNING FRÅN HAVEN HÄR (extern länk).
Vi hjälper dig också med kök, tvättstuga och hall
Image slider