Överst pĂ„ sidan
Inspiration
Granitkeramik
HÀr visar vi ett urval av vÄrt sortiment av granitkeramik. LÄt dig inspireras av  miljöer och hur du kan anvÀnda olika ytmaterial och strukturer för att skapa ditt drömbadrum.
Image slider
kalksten
VÄr granitkeramik med inspiration frÄn olika kalkstenssorter finns i  ljusa grÄ till varma toner. 
Image slider
Marmor
Marmor finns i alla möjliga fÀrger och utseenden. FrÄn klassisk vit till sprakande ammozinite.
Image slider
Sten
Skiffer, granit ceppo, vi har de flesta stensorter som hÄllbar granitkeramik.
Image slider
TrÀklinker
Granitkeramik som ser ut som och kÀnns som Àkta trÀ. Men tÄligt och hÄllbart.

Frakt hela Sverige, endast 450kr

6 butiker för att uppleva material och miljö.

Fullsortiment för proffs i vÄra butiker

Köp enkelt med Klarna, kort eller Swish

Stilrent badrum i granitkeramik med dubbelhandfat

Granitkeramik, marmor & TrÀklinker


UpptÀck fördelarna med granitkeramik, dÀr naturens styrka och mÀnsklig innovation smÀlter samman. Med dess oövertrÀffade hÄllbarhet, slÄende estetik och mÄngsidiga anvÀndning, Àr kalksten ett perfekt materialval för alla typer av rum. HÀr visar vi ett urval av vÄrt sortiment av granitkeramik, marmor och trÀklinker. LÄt dig inspireras av vackra miljöer och hur du kan anvÀnda olika ytmaterial och strukturer för att skapa ditt drömbadrum, kök , hall eller annat utrymme i hemmet.
Image slider
KALKSTEN
Kalksten Àr en granitkeramik med inspiration frÄn olika kalkstenssorter finns i  ljusa grÄ till varma toner. Kalkstenskakel- och klinker har en perfekt kombination av naturlig finnisch och mÄngsidighet. Med dess mjuka, jordnÀra toner och unika textur tillför det en tidlös estetik i tex badrum och kök. Kalkstenskakel passar perfekt in i mÄnga olika miljöer och skapar en varm och inbjudande atmosfÀr.
Image slider
STEN
Skiffer, granit ceppo, vi har de flesta stensorter i vÄrt sortiment av granitkeramik. Sten ger en kÀnsla av robusthet och Àr ett naturligt vackert kakel- och klinkermaterial. Med sin unika textur och varierande fÀrger tillför det en rustik charm till alla utrymmen. Stenkakel Àr kÀnd för sin hÄllbarhet och passar utmÀrkt i bÄde inomhus- och utomhusmiljöer. Ge ditt utrymme en tidlös och organisk kÀnsla med detta fantastiska material.
Image slider
MARMORINSPIRERAD GRANITKERAMIK
 <a name="kapitel4"><span style="color: rgb(255, 255, 255);">4</span></a>
Marmor finns i alla möjliga fÀrger och utseenden. FrÄn klassisk vit till sprakande ammozinite. Med sitt naturliga uttryck och hÄllbara egenskaper Àr det ett perfekt val för hemmets alla rum - inte minst badrum och kök. Varje platta bÀr med sig en unik karaktÀr, vilket skapar en tidlös atmosfÀr dÀr estetik möter funktionalitet.

UpptÀck ocksÄ vÄra vackra trÀklinker


TrÀklinker bÄde ser ut som och kÀnns som Àkta trÀ. En typ av klinker som förenar den naturliga skönheten hos trÀ med hÄllbarheten hos klinker. Med sina karakteristiska trÀtexturer och varma nyanser skapar de en inbjudande, mjuk atmosfÀr. TrÀklinker Àr kÀnda för sin motstÄndskraft mot slitage och fukt, vilket gör dem till ett utmÀrkt val för bÄde inomhus- och utomhusmiljöer - Àven badrum, kök och hall.
Image slider
Illustration av en lastbil och fraktpris 495 kr

Vid onlineköp: All frakt i hela Sverige 495kr

Klarna och Swish logotyper mot miljöbild

Handla enkelt med Klarna & Swish.

Hantverkare som flytspacklar ett golv

Vi Àr proffs pÄ proffs.
Fullsortiment pÄ bruk, verktyg & tÀtskikt i vÄra butiker.

KD+ bild pÄ olika produkter

KD+
VÄrt egna tÀtskiktssystem.