Jobb

 
Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ). Vi söker kontinuerligt efter medarbetare - till huvudkontoret i Östervåla, fem mil norr om Uppsala, och till våra butiker i Gävle, Uppsala, Västerås, Sollentuna & Årsta. Se nedan för gällande ansökningar, spontanansökningar & sommarjobb/deltid.
Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör. Bolagets kunnande och service innebär att vi är aktuella för alla slags projekt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnad. Bolagets kunder är allt från småföretag till Sveriges största plattsättningsentreprenörer, golvavjämningsföretag, byggbolag, fastighetsägare samt privatkonsumenter. Försäljningen inkluderar, i många fall, en stor andel serviceåtagande gällande logistik, planering, volymberäkning och kostnadseffektivisering mm.
Huvudkontoret är i Östervåla och vi har butiker i Gävle, Uppsala, Västerås, Sollentuna och Årsta. Vår resa påbörjades för 30 år sedan och vi har utvecklats till att bli en av de större aktörerna på marknaden.

SPONTANANSÖKAN: Proffssäljare


Kakel & Design söker löpande flera drivande, självgående och ledande medarbetare till våra Kakel & Design-butiker i Gävle, Östervåla, Uppsala, Västerås, Sollentuna & Årsta.
En detaljerad beskrivning gällande arbetsuppgifter, personliga egenskaper och vårt erbjudande återfinns via nedan länk
Ansök via www.jobbet.se. Urval och intervjuer sker löpande.