Jobb

 
Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ). Vi söker kontinuerligt efter medarbetare - till huvudkontoret i Östervåla, fem mil norr om Uppsala, och till våra butiker i Gävle, Uppsala, Västerås, Sollentuna & Årsta. Se nedan för gällande ansökningar, spontanansökningar & sommarjobb/deltid.
Bolaget är återförsäljare av produkter inom kakel, klinker och golvavjämning samt badrumsinredning och tillbehör. Bolagets kunnande och service innebär att vi är aktuella för alla slags projekt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnad. Bolagets kunder är allt från småföretag till Sveriges största plattsättningsentreprenörer, golvavjämningsföretag, byggbolag, fastighetsägare samt privatkonsumenter. Försäljningen inkluderar, i många fall, en stor andel serviceåtagande gällande logistik, planering, volymberäkning och kostnadseffektivisering mm.
Huvudkontoret är i Östervåla och vi har butiker i Gävle, Uppsala, Västerås, Sollentuna, Årsta & Värmdö (2022). Vår resa påbörjades för mer än 30 år sedan och vi har utvecklats till att bli en av de större aktörerna på marknaden.

STOCKHOLM: Säljare till Kakel & Design


Nu söker vi FLERA drivande och självgående säljare till våra Kakel & Design-butiker i region Stockholm.
En detaljerad beskrivning gällande arbetsuppgifter, personliga egenskaper och vårt erbjudande återfinns via nedan länk
Ansök via www.jobbet.se. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 21-12-31.