Dansani

FUNKTIONALITET OCH HANTVERKSTRADITIONER


Dansani grundades 1983 och har sedan dess fokuserat på att vara bland världens främsta leverantörer inom ett enda kärnområde – kvalitetsmöbler för badrummet. De mer än 200 anställda är mycket skickliga yrkesmän som vet vad som krävs för att utveckla, tillverka och marknadsföra dansk design av hög kvalitet.I sin produktutveckling fokuserar de på kvalitet, design och funktionalitet och även i dag bygger Dansanis produktion i hög grad på goda hantverkstraditioner in i minsta detalj. Dansanis ambition har aldrig varit att bara tillverka produkter för badrummet. Det som driver oss är däremot att utveckla, designa, tillverka och leverera badrumsmöbler av hög kvalitet till rätt pris.

Badrumsmöbler från Dansani är tillverkade av material som är väl lämpade för badrummet. Möblerna är producerade för att hålla i många år, men för att förlänga livstiden, är det viktigt, att de behandlas korrekt.

Här nedan visar vi några av våra favoritserier från Dansani. Vi har också möbler från Dansani i utställningen i vår butik, om du hellre vill se på plats. Välkommen!

Dansani's hemsida